Algemene voorwaarden.

Eva Theuerzeit gevestigd te 7554 SE te Hengelo, ingeschreven in de KVK onder het nummer 53177606.
Contactgegevens: Eva Theuerzeit, tel: 0031 6 14 28 39 17, evatheuerzeit@gmail.com
Hier leest u de Algemene Voorwaarden die van toepassing zijn op alle aankopen die gedaan worden bij Eva Theuerzeit in via de webwinkel, in het atelier of op een beurs of evenement.

Artikel 1 Disclaimer.
De Algemene Voorwaarden zijn van toepassing van zodra de klant een order plaatst, een bijzonder opdracht of reparatie vraagt. Hierdoor erkent de klant uitdrukkelijk deze voorwaarden gelezen te hebben en ze integraal en zonder voorbehoud goed te keuren. Hoewel Eva Theuerzeit er alles aan doet om de vermeldingen op de website correct voor te stellen, kan het uitzonderlijk toch voorkomen dat bepaalde gegevens fouten bevatten. Indien een vermelding op de website een kennelijke vergissing bevat, behoudt Eva Theuerzeit het recht om eventuele orders op basis van die kennelijke vergissing tot stand zijn gekomen te annuleren.

Artikel 2 Prijzen.
Alle vermelde prijzen zijn uitgedrukt in EURO, en steeds inclusief B.T.W. Alle prijzen in de webshop zijn inclusief B.T.W. De vermelde prijzen op de website en in de online shop gelden op moment van publicatie op de site, deze prijzen zijn onderhevig aan prijsschommelingen omwille van de fluctuaties van prijs in de edelmetalen en stenen. De opgave van prijs slaat uitsluitend op de artikelen zoals het woordelijk wordt omschreven. De bijhorende foto’s zijn een goede indicatie, maar kunnen elementen bevatten die niet inbegrepen zijn in de prijs. Dit word zo goed mogelijk beschreven in de product informatie. Bij de prijzen voor een order, bijzondere opdracht of herbewerking en reparatie is de 21% BTW opgenomen in de offerte. Voor een opdracht, vanaf het moment van aanvaarding van de offerte, wordt 50% van de te factureren prijs vooraf betaald via overschrijving. De geleverde artikelen blijven tot op het moment van gehele betaling door de klant, de exclusieve eigendom van Eva Theuerzeit.

Artikel 3 Betaling.
Na ontvangst van de online bestelling en betaling wordt uw bestelling zo snel mogelijk in behandeling genomen. Wij doen ons best om uw bestelling binnen drie dagen te bevestigen. Bij een bestelling in het atelier of via de mail ontvangt u van ons een offerte per e-mail. De offerte blijft zes weken geldig. Na aanvaarding van de offerte ontvangt u van ons een factuur voor een aanbetaling van 50% van de overeengekomen prijs.
In de webshop kunt u betalen via iDEAL, Bancontact, Pay pal of via vooruitbetaling. In het atelier kunt u pinnen of contant betalen. Alle prijzen zijn inclusief 21% BTW.

Artikel 4 Verzending.
Uw bestelling wordt aangetekend verzonden met Mikropakket. U krijgt een bericht met een track en trace code wanneer het item verstuurd is.
Wij rekenen €9,- voor de verzendkosten binnen Nederland, voor andere landen gelden andere tarieven. Het pakket is bij ons verzekerd.

Artikel 5 Levertijden.
Juwelen besteld in de webshop die in voorraad zijn worden binnen een termijn van twee werkdagen tot maximum 3 weken verzonden.
De levertijd kan per item verschillen. Andere producten die niet voorradig zijn of sieraden die nog op maat gemaakt moeten worden, hebben een langere levertijd. Het is raadzaam om naar de levertijd te informeren wanneer het om een cadeau gaat of wanneer u het sieraad snel nodig heeft. Meestal laten wij zelf ook weten hoe lang de levertijd is. Voor maatwerkopdrachten en trouwringen die in het atelier zijn besproken hanteren wij 4 tot 8 weken levertijd.

Artikel 6 Ruilen en retourneren.
Herroepingsrecht: enkel de juwelen aangekocht via de webshop (dus geen op maat gemaakte juwelen of juwelen die volgens de wens van de klant werden aangepast, trouwringen en verlovingsringen) kunnen binnen de 14 dagen geretourneerd worden. Stel Eva Theuerzeit uiterlijk binnen 14 dagen hier van op de hoogte. Dit kan via evatheuerzeit@gmail.com of op telefoon nummer 0614283917. Uiterlijk binnen 14 dagen nadat Eva Theuerzeit het product retour heeft ontvangen, zal Eva Theuerzeit de betaalde prijs inclusief leveringskosten terugbetalen met hetzelfde betaalmiddel waarmee u heeft betaald. Indien het juweel dat wordt geretourneerd beschadigd is, wordt een schadevergoeding gevorderd ter compensatie voor de waardevermindering die het juweel door de beschadiging ondergaan heeft. Aankopen die in het atelier gedaan zijn mogen alleen geruild worden indien dit van te voren in het atelier is besproken. De kosten en de verzekering van de retourzending zijn voor uw eigen rekening. U kunt een aanvraag doen bij Eva Theuerzeit voor het laten ophalen van het pakket door de verzekerde pakketservice Mikropakket. Stuurt u de sieraden zelf verzekerd terug, stel Eva Theuerzeit hier dan eerst van op de hoogte. Stuur het pakket aangetekend met de factuur en uw naam en adresgegevens naar:

Eva Theuerzeit
Twekkelerweg 365 B
7554SE
Hengelo

(Let op, vermeld geen woorden als sieraden, goud, goudsmid, edelsmid enz. op het pakketje.)

Artikel 7 Garantie.
Bij aankoop van een handgemaakt juweel van Eva Theuerzeit heeft de klant recht op twee jaar garantie. Deze garantie is enkel geldig wanneer de schade is ontstaan als gevolg van verborgen gebreken of constructiefouten aan het desbetreffende product. De herstelling of wissel van het product is dan ook voor de rekening van Eva Theuerzeit. Om een beroep te doen op de garantie, moet de Klant een aankoopbewijs kunnen voorleggen. Klanten wordt aangeraden om de oorspronkelijke verpakking van de goederen te bewaren. De (commerciële en/of wettelijke) garantie is nooit van toepassing op defecten die ontstaan ten gevolge van ongelukken, verwaarlozing, valpartijen, gebruik van het artikel in strijd met doel waarvoor het ontworpen werd, aanpassingen of wijzigingen aan het artikel, hardhandig gebruik, slecht onderhoud, of elk ander abnormaal of incorrect gebruik. In dat geval wordt de herstelling, indien gewenst, doorgerekend aan de klant. Houd u ook rekening met slijtage door het dragen, slijtage aan edelsteen/diamantzettingen en breuk of verlies van edelstenen en diamant. Deze is uitgesloten van garantie. Slijtage aan sieraden is heel normaal. Het zijn namelijk gebruiksvoorwerpen. Sieraden met edelstenen of diamanten in pootjes zettingen zijn extra kwetsbaar. Wij raden aan om de zettingen van sieraden met edelstenen of diamant, vooral ringen, eens per jaar gratis door ons te laten nakijken. Zo kunnen wij zien of deze nog intact zijn.

Algemene Voorwaarden Eva Theuerzeit.(Download de Algemene voorwaarden als PDF bestand.)
© 2019 - 2024 EvaTheuerzeit | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel